PETTKÓ ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Kis Zoltán képviselőtársam felszólalásakor nyomtam meg a kétperces gombot. Teljes mértékben egyetértek képviselőtársammal, a Magyar Demokrata Fórum képviselőjeként én is úgy gondolom, nem helyes, ha kötelezővé tesszük a tagságot a horgászegyesületekben. Tehát úgy gondolom, az az érvelés helyes, amit Kis Zoltán képviselőtársam mondott, egyértelmű az, hogy az lenne jó, hogy minél többen horgászegyesületekhez tartozzanak, de ha valaki úgy dönt, hogy nem tartozik, és elmegy horgászni, az természetesen sokkal többet fog fizetni, mint aki ahhoz a horgászegyesülethez tartozik.
Egyébként, ha belegondolok a rendszerbe, az én gyermekem is nagy horgász, egyik barátom kedveltette meg vele, és amikor el szoktam vele menni, nekem nincsen horgászengedélyem, akkor általában csak olyan horgásztóra tudunk elmenni horgászni, amelyik magántulajdonban van, és ott a napi díj keretében kifizetjük a busás összeget a horgászásért. Tehát tulajdonképpen már most ezeken a horgásztavakon is, a magánkézben levő horgásztavakon ez a rendszer működik.
Orosz Sándor képviselőtársamnak viszont mondanám, hogy az ő felszólalásában felvetett néhány gondolat a Btk. módosítása kapcsán tudna bekerülni. Úgy gondolom, nem ennek a törvénynek a hatálya alá tartoznak azok a kérdések, az orvhalászat, amelyeket képviselőtársam fölvetett. Én a felvetés gondolatával egyetértek, de amikor a Btk. módosításáról lesz szó, akkor tudjuk majd betenni azokat a szakaszokat, amelyekben ez a probléma tisztázható lenne.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem