KARAKAS JÁNOS

Teljes szövegű keresés

KARAKAS JÁNOS
KARAKAS JÁNOS (MSZP): Tisztelt Miniszter Úr! Az elmúlt ciklusban sokan bíráltuk a jövedéki törvényt, többek között önnel is. Akkor - látva a kormány tehetetlenségét - még a jövedéki törvény ideiglenes felfüggesztését is javasoltuk.
Sajnos, sem a termelők, sem a politikusok panasza nem hatotta meg az akkori kormányt. Tudjuk azt, hogy állandó vita volt az akkori FVM és a PM vezetése között, így a tízezreket érintő jövedékitörvény-módosítás már az új kormány feladata lett.
Örült a szakma, hogy a törvény módosítása bekerült az első száz nap programjába, hiszen csak így érhető el, hogy még a szüret előtt változtatni lehessen a legfontosabb passzusokon.
Kérdezem miniszter urat, tartja-e szavát a kormány. Beterjesztik-e az első száz napban a jövedéki törvény módosításait? Várom válaszát. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem