DR. BOROS IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. BOROS IMRE
DR. BOROS IMRE (MDF): Tisztelt Miniszter Úr! Elvileg szimpatikus lenne az, amit ön mond, de inkább azzal kellene törődni, hogy ezek a befektetők az off-shore helyeken - ahol szintén nem adóznak, mint például Budapesten - esetleg valamilyen módon adózzanak, vagy többet adózzanak, mint például Cipruson, ahol megemelték az off-shore adókat. Ez lenne az egyik javaslatom, mert megígértem önnek, hogy teszek egyet-kettőt.
A másik javaslatom pedig úgy hangzik, hogy azt a pénzt, amit erre elvernek, magyar cégek tőzsdére jutásának segítésére fordítsák, tehát egy olyan programra, amellyel az elfuserált Ganz-Mávag, Tungsram s a többi - amelyek már nem tudnak bejönni - helyett néhány ígéretes magyar céget, esetleg helyi befektetőt támogassanak, amelyek felfelé jönnének és tőzsdére jutnának, és az árfolyamon aztán később adózva osztozkodhatnának. Ez lenne a tiszteletteljes javaslatom.
Ezért nem tudom elfogadni az ön válaszát. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem