DR. CSÁKY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. Lényegében nincs vita közöttünk. Az csak a felvezetés volt számomra, hogy úgy tűnik a számszerű adatok alapján, hogy kis jelentőségű módosításról van szó. Én nem hiszem, hogy a képviselő asszonnyal vitában vagyunk abban, hogy ez alapvető változtatás. A törvény szellemiségét és a gyógyszerellátást érintő alapvető változtatásról van szó.
Ami azon felvetését illeti a képviselő asszonynak, hogy az aggályainkat miért nem a bizottsági vitában fejtettük ki, kérem, hogy azért olvassa el a jegyzőkönyvet, bár ön vezeti a bizottságot. Bizonyára emlékszik arra, ha nyilvánvalóan nem is ilyen teljes mélységig - ez legyen az én bűnöm, magamra vállalom -, de azért például az összeférhetetlenséggel kapcsolatosan jelzés értékű kérdést tettem fel, mintegy jelezve azt, hogy nyilván teljes mélységében meg kell vizsgálni a kérdést, és lehet, hogy ezzel kapcsolatban aggályok fogalmazódnak meg. De hát nem hiszem, hogy bármilyen törvényt vagy a Házszabályt ezzel megsértettük volna, hogy nem a bizottság előtt mondunk el egy expozét, hanem itt, a patkóban.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem