DR. HORVÁTH JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Jó jel az, amikor Arany János vagy más költő szavait idézzük és egymást igazgatjuk, jó úton jár a Magyar Országgyűlés - azonban nem mindenben. Nem tesz jót a tárgyalások minőségének, ha olyan értelmezést tulajdonítunk képviselőtársainknak, ami torz és torzítja a képet és az egész folyamatot; például amikor Keller László képviselő úr azt mondja, hogy kísérletet sem tettek.
Képviselő úr, kísérlettevések voltak bőven, itt tanúskodtunk a tekintetben, hogy különbözőképpen értelmeződtek azok a kísérlettevések, ez a valóság. Tehát olyat mondani, ami nem úgy van, az árt a hitelének ennek a Háznak.
Egy másik, amit szóvá kell tennem, ugyancsak a hitelesség tekintetében, amikor Pető Iván képviselő úr azt hányja szemére Vígh Ilona képviselő asszonynak, hogy előre megírta a beszédét és elmondja. Hogy a Házszabály így van-e vagy nem, bevallom, ezt a házi feladatot én nem végeztem el, nem néztem meg, azonban én, aki az életemet vitákkal és előadásokkal töltöttem, azt tudom, hogy az előre megírt beszédeknek értéke van. Éppen én mondom ezt, aki ebben a Házban, Keller képviselő úr jól tudja, és más képviselőtársaim is, az elmúlt négy év alatt igen sokat improvizáltam, éppen azért, hogy az üzenetet úgy közvetítsük, hogy időszerű legyen, annak a vitának a keretében. Azonban éppen én tartom és értékelem nagyra az előre megírt beszédeket, és azt, aki elvégzi a házi feladatot.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem