KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Ezt a választ nem tudom elfogadni. (Közbekiáltások.) Nem azt kérem most számon, tisztelt legfőbb ügyész úr, hogy miért nem sikerült eredményt elérni, hanem azt, hogy miért nem indult el az adófizetők számára eredménnyel kecsegtető úton ön kellő időben. (Közbekiáltás az MSZP soraiból: Így van!)
Szerintem nem az volt az ön feladata, hogy a MEH jogszerű működésének megteremtésén bábáskodjon, ahogy ezt február végi levelében írta (Közbekiáltások a Fidesz soraiból.), hanem az, hogy tegyen meg mindent a felelősség megállapításáért, amit egyébként az Állami Számvevőszék 2001. augusztusi jelentésében 29 oldalon részletezett; tehát tegyen meg mindent a felelősség megállapításáért és az adófizetők pénzének visszaszerzéséért. (Közbekiáltások.)
Megítélésem szerint ön nem tett eleget kellő időben ezen törvényi kötelezettségének, ezért a választ sem tudom elfogadni. (Dr. Wiener György: Igaza van! - Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem