BALOGH LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

BALOGH LÁSZLÓ
BALOGH LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Miniszter Úr! Válaszából számomra kiderül, hogy ön nem ismeri teljes mélységében a Magyar Televízió jelenlegi helyzetét, bár a pénzügyi bizottság a médiatörvény szellemével és betűjével ellentétesen raportra hívta a televíziók és a rádiók elnökeit. Itt egy nagyon alapos, részletes beszámoló született a Magyar Televízióból is. Itt van a kezemben ez az anyag. (Felmutatja.) A viszontválasz után ezt szívesen átnyújtom önnek, ismerkedjen meg vele! Ráírtam a telefonszámomat is, hogy ne csak az önök szakértője által előkészített anyagokból tájékozódjanak.
Ha úgy gondolja, hogy érdemes a másik oldalról is ezt megvizsgálni, szívesen állok rendelkezésre mint egy olyan képviselő, aki húsz évet dolgozott a Magyar Televízióban, és tudja, hogy ezt a Magyar Televíziót soha nem konszolidálták, mindig problémái voltak a finanszírozással, és amely az önök által beterjesztett - igaz, hogy az ellenzék által is elfogadott - médiatörvénnyel került igazán válságos helyzetbe, és annak az eredője a mostani helyzet is.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem