TÓTH ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

TÓTH ANDRÁS
TÓTH ANDRÁS (MSZP): Elnök úr, köszönöm a szót. Két megjegyzésem lenne a vitában elhangzottakhoz.
Demeter képviselőtársamnak mondom: én nem hiszem, hogy ha egy politikai szervezetben - bármelyik szervezetről van szó - belső viták, érdekütközések vannak, amelyeket nem tudnak feloldani, és a szervezet kereteit szétfeszítik ezek a gondok, akkor összeesküvés-elméletet kell gyártani, és arra kell hivatkozni, hogy az ellenség betette a lábát. (Demeter Ervin ingatja a fejét.) Ez volt a tétele, kedves képviselőtársam! Én azt gondolom, sok tekintetben egyszerűbbek a dolgok annál, mint ahogy ezt önök próbálják beállítani, vagy nem biztos, hogy szerencsés és komoly dolog, ha önmaguk feloldozását ily módon próbálják rendezni.
Dávid Ibolya képviselő asszonynak azt tudom jelezni, hogy a módosító indítványokat benyújtjuk a vita végéig. Valószínűleg ezek a módosító indítványok többségében egyeztetettek tudnak lenni, nem teljeskörűen, nyilván vannak eltérések, de azt gondolom, a vita jelenlegi szakaszában és a törvény jelenlegi formálódásának időszakában ez nem egy természetellenes állapot. Tehát ma a módosító indítványokat benyújtjuk.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem