DEMETER ERVIN

Teljes szövegű keresés

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Két megjegyzésem lenne a felszólaláshoz. Az egyik tárgybeli tévedés, azért tegyük helyre. Az első úgynevezett ügynöktörvény az Antall-Boross-kormány idején került benyújtásra, Boross Péter miniszterelnöksége idején került elfogadásra az első Országgyűlésben. (Dr. Avarkeszi Dezső: De melyik ülésnapon?) Parancsolsz? (Dr. Avarkeszi Dezső: Melyik ülésnapon? Az utolsón.) Ami a jelenlegi szabályozást illeti, az tény és való, hogy alapvetően fő vonalaiban az MSZP-SZDSZ-kormány idejében készült. Éppen ezért csodálkozom azon, hogy miért akarják most kidobni ezt a szabályozást.
A másik része, hogy Tóth Károly képviselő úr sok kritikával illette a törvényjavaslatot, és elmarasztalta érte a jobboldali ellenzéket. Noha mindenért a jobboldali ellenzék felel az ő szemében, azért tisztázzunk valamit! A kormány törvényjavaslatáról van most a vita, a T/541. és a T/542. számú kormány-előterjesztésről. Tehát azok a kritikák, hogy ellehetetleníti a szolgálatokat, és az elmarasztaló megjegyzések ebből a szempontból most kivételesen, tisztelt képviselőtársam, nem az ellenzéket illetik.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem