KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen. Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Őry Csaba képviselő úr körülbelül tíz perccel ezelőtt tett rám megjegyzést, és próbálta cáfolni a Veres János képviselő úr húszperces hozzászólásában mondottak egy bizonyos részét. Veres János képviselő úr világossá tette azt, hogy 2001-ben az előző kormányzat bizony pazarlóan gazdálkodott. A pazarló gazdálkodás szereplője volt - Veres János képviselő úr utalt erre - az Orbán Viktor volt kormányfőhöz közel álló személy vállalkozása vagy vállalkozásai. Őry Csaba azt mondta, hogy hát tessék bizonyítékokkal előjönni, mert azok még nem bizonyítékok, amiket mi itt mondunk.
Tisztelt Képviselő Úr! Az Országimázs Központban tavaly megállapította az Állami Számvevőszék 29 oldalon keresztül, hogy milyen törvénytelen módon működött az Országimázs Központ. Joggal mondhatja, hogy hát az 2000-ben volt. 2002 tavaszán a legfőbb ügyész is hasonló megállapításokra jutott. 2002 februárjában még mindig arra szólította fel a Miniszterelnöki Hivatal akkori közigazgatási államtitkárát, hogy a törvényes működés feltételeit teremtse meg. Úgy gondolom, hogy azért, mert most az Állami Számvevőszék jelentése olyan részletességgel, mint tavaly, nem tért ki az Országimázs Központ tevékenységére, attól még a törvénytelenségek tavaly is fennálltak.
Ami pedig a személyemet illeti, tisztelt képviselő úr, a legteljesebb mértékben a törvényesség talaján állunk akkor, amikor a vizsgálatokat szorgalmazzuk. Az igaz, hogy a társadalom azt nem érti, hogy hogy volt az, hogy amikor Orbán Viktor akarta, akkor három hónap alatt az ő politikai államtitkárát rabláncon vitték el, most meg nem jutunk egyik hónapról a másikra előre. Ez való igaz, ez a társadalomban éles kérdésként merül fel.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem