BECSÓ ZSOLT

Teljes szövegű keresés

BECSÓ ZSOLT
BECSÓ ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Ha őszinte és tényszerű választ adott volna a kérdéseimre, akkor az alábbi válaszokat kellett volna megfogalmazni.
A miniszter úr sem gondolja komolyan, hogy Nógrád megyében a kinevezett kistérségi megbízottak túlnyomó többsége, döntő többsége területfejlesztési szakértelemmel rendelkezik. Nógrád megyében sajnos bebizonyosodott, hogy a kinevezett kistérségi megbízottak esetében az MSZP-s párttagkönyv előnyt jelentett. Mint ahogy a harmadik kérdésre: sajnos volt olyan kinevezett - gondolom, nemcsak Nógrád megyében, hanem az ország más területein is -, ahol a kistérségi képviselő ajánlásával nem rendelkezett a kinevezett kistérségi megbízott. És a negyedik kérdés, hogy miért nem vonták be a megyei területfejlesztési tanácsok elnökeit: talán azért, mert akkor már a pályázatok elbírálásának időszakában felszínre került volna ez a botrány.
Tisztelettel kérem önöket, hogy Nógrád megye esetében, illetve más területeken is vizsgálják felül a döntésüket, és vonják vissza a megbízottak kinevezését.
Köszönöm. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem