ÉKES JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

ÉKES JÓZSEF
ÉKES JÓZSEF (MDF): Köszönöm, elnök úr, a szót, és ígéretet kaptam a patkó két oldaláról, hogy fél percet még mindenki a maga idejéből áldozni fog.
Én szeretném mindenképpen, ha nem elbizonytalanítása lenne az állampolgároknak a mai parlamenti ülésnek a hangzata, hanem valóban azt próbálnánk megfogalmazni és elfogadni egymástól, hogy az előző kormányok igenis értek el annak érdekében sikereket, hogy Magyarország valóban jó úton halad. El kell ismerni egymásnak az eredményeit, nem azzal kezdeni, hogy a másik eredményeit lenullázom, és egyáltalán mindent úgy állítok be, hogy semmiféle eredményt a másik vagy az előző kormány nem ért el. Ezzel tulajdonképpen, ha így viselkedünk, és a parlamentben ez az éles vita alakul ki és folytatódik tovább, akkor saját magunk nem tudjuk megfogalmazni azt, hogy ennek az országnak valóban merre kellene tartani. Több ezer milliárdos beruházásra lenne ennek az országnak szüksége ahhoz, hogy valóban megfelelőképpen fel tudjon zárkózni.
Nagyon köszönöm a figyelmüket. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem