JUHÁSZ FERENC

Teljes szövegű keresés

JUHÁSZ FERENC
JUHÁSZ FERENC honvédelmi miniszter: Talán akkor lettem volna elegáns, ha most nem kérek egy percet, de elnézést kérek, mégis azt kell mondanom, hogy egy fél mondatot mondani szeretnék.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Ház! Azt kell lássák, hogy a védelmi felülvizsgálat nem egy úri huncutság. A védelmi felülvizsgálat arról szól, hogy megnézzük, hogy Magyarországnak milyen képességeket kell az elkövetkezendő időszakban fenntartania, működtetnie, milyen képességekkel kell hozzájárulni a kollektív védelemhez. Mi elvárjuk, hogy kapjunk segítséget, ugyanolyan mértékben nyilvánvalóan elvárják tőlünk is, hogy adjunk. Ennek egy fontos feltételrendszere az, hogy profi haderőt alakítsunk ki, és az ehhez vezető úton szeretném kérni az önök kritikáját, támogatását, segítségét. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem