PÁNCZÉL KÁROLY

Teljes szövegű keresés

PÁNCZÉL KÁROLY
PÁNCZÉL KÁROLY (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony! Miniszter Úr! Az ön válaszából is az derült ki, hogy országszerte Medgyessy Péter miniszterelnököt joggal nevezik "ötvenszázalékos Péternek" (Dr. Vojnik Mária: Szégyellje magát, képviselő úr!), mert jó, ha 50 százaléka teljesül a választási ígéreteinek, az önök választási ígéreteinek. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.) De sorolhatnánk mindazokat az ígéreteket is, ami még ilyen arányban sem teljesül. Ilyen az ingyenes tankönyvnek a kérdése, az özvegyi nyugdíjak emelése vagy éppen az autópályák építése.
Nade nézzük a bérkérdést! A legfontosabbnak mi azt tekintjük, hogy ha nézzük az Európai Unióhoz csatlakozott országokat, akkor általános tapasztalat volt az, hogy a belépést követően megugrottak mind az élelmiszerárak, mind a szolgáltatások árai, és önök egy alacsony bérrel kívánják bevinni az országot.
(10.30)
Hiszen jövőre már csak 3 százalékos béremelésről beszélnek, és a minimálbért nem kívánják megemelni. Azt gondolom, sajnos, hogy ezt teljesíteni fogják, és a miniszterelnök úr joggal nevezheti majd magát szegénységpárti miniszterelnöknek.
A választ nem fogadom el. (Taps a Fidesz és az MDF padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem