MÁDI LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

MÁDI LÁSZLÓ
MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): A szavak helyett eljött a tettek ideje, és bizony a tettek egyértelműen azt mutatják, hogy a gépjárműadó egyharmadával nő, az illetékteher, ami a gépjárműátírásból következik, 30 százalékkal nő, a kötelező biztosítások díjplafonja megszűnik, és ennek a végrehajtása a Szocialista Pártra hárul, és annak következtében, hogy bizonyos áfabesorolásoknál nem a korábbi helyzetnek megfelelő besorolás történt, drágulnak a gépjármű-javítási költségek, és ez nyilvánvalóan veszélyezteti annak az érvényesülését, hogy az inflációnál ne legyen magasabb biztosításidíj-emelkedés.
Ilyen értelemben, azt gondolom, sokan fogják tapasztalni azt, és már egyre többen látják, hogy ezek a terhek 2003-ban az autótulajdonosokra rá fognak nehezedni, az autó fenntartási költségei drasztikusan bővülnek, és ugyanúgy látják azt is, hogy a korábbi sztrádaépítési tervek helyett bizony az elmaradott térségek elérése, amit mi 2006-ra ígértünk az országhatárig, nem tud megvalósulni.
Tehát azt gondolom, hogy megnyugtató választ nem adott, sőt elismerte azokat a megszorítási intézkedéseket, amelyeket terveznek, amelyek egyértelműen nehezítik azon emberek helyzetét, akik autóval rendelkeznek.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem