ELNÖK (Harrach Péter)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Rádió Közalapítvány 2001. április 1-je és 2002. március 25. közötti időszak tevékenységéről szóló beszámolóról szóló országgyűlési határozati javaslathoz érkezett módosító indítványokról történő határozathozatal és lehetőség szerint a zárószavazás. Az előterjesztést H/1212. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/1212/2. számon kapták kézhez. Az előterjesztő a határozati javaslathoz beérkezett módosító javaslatot nem támogatja, de a bizottsági állásfoglalásra figyelemmel határoznia kell az Országgyűlésnek.
Az ajánlás 1. pontjában Homa János a határozati javaslat 1. pontjának módosításával azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés fogadja el a beszámolót, és javaslatot tesz a 2. pont elhagyására is. A bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a módosító javaslatot 175 igen szavazat ellenében, 196 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Rádió Közalapítvány 2001. április 1-je és 2002. március 25. közötti tevékenységéről szóló beszámolóról szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak!
Megállapítom, hogy az Országgyűlés az országgyűlési határozati javaslatot 199 igen szavazattal, 171 ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem