ELNÖK (dr. Szájer József)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! A módosított napirendi ajánlásnak megfelelően most soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása.
Az Országgyűlés elnöke a Házszabály 19. § (2) bekezdés g) pontjának megfelelően személyi javaslatot terjesztett elő H/1339. számon. Ebben Kuncze Gábor helyett Mézes Évát az egészségügyi bizottság, Várhegyi Attila korábban megüresedett helyére pedig Halász Jánost a kulturális bizottság alelnökévé; Zwack Péter korábban megüresedett helyére Kuncze Gábort a gazdasági bizottság, Halász János helyett Juhos Katalint a kulturális bizottság, és Zwack Péter korábban megüresedett helyére Kuncze Gábort a mezőgazdasági bizottság tagjává jelöli. (Derültség a Fidesz padsoraiból. - Közbeszólás ugyanonnan: Hajrá! - Taps az ellenzéki pártok és az SZDSZ padsoraiból.) A tapssal ráérünk akkor is, amikor már megszavazta az Országgyűlés!
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 345 igen szavazattal, 1 nem ellenében, tartózkodás nélkül a személyi javaslatot elfogadta. (Taps. - Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Húúú! - Hajrá!)
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében a megválasztott bizottsági tisztségviselőknek és tagoknak eredményes munkát kívánjak - a pályaváltóknak pedig külön sok energiát a bizottsági munkához. (Derültség.)
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Most két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)
(15.30)
Képviselőtársaim, javaslom, hogy a magánbeszélgetéseket most már a folyosón folytassák, mert szeretnénk folytatni a munkát. (Zaj. - Csenget. - Rövid szünet.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem