ELNÖK (dr. Szájer József)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az adókról, járulékokról és egyéb költségvetési befizetésekről szóló törvények módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/945. számon, az egységes javaslatot pedig T/945/280. számon kapták kézhez.
(14.20)
Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatok érkeztek, így záróvitára is sor kerül. Az ezzel kapcsolatos ajánlásokat T/945/283. és 286. számokon megkapták.
Az előterjesztői és a bizottsági támogatottságokra, valamint a javaslatok összefüggésére figyelemmel indítványozom, hogy a záróvitára három szakaszban kerüljön sor. Először vitassa meg az Országgyűlés az előterjesztő által benyújtott és az alkotmányügyi bizottság által támogatott indítványokat, az ajánlás 16. pontja kivételével. A következő vitaszakaszban kerüljön sor az ajánlás 6., valamint a második ajánlás 1. pontjának megvitatására, amelyek pénzügyminiszteri hatáskört szűkítenek ugyanolyan tartalommal. Az utolsó vitaszakaszban pedig az ajánlás 16. és a második ajánlás 2. pontját vitassa meg az Országgyűlés, amelyek egymással alternatív tartalmúak.
Aki ezzel a javaslattal egyetért, kérem, kézfeltartással jelezze! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.
Megnyitom a záróvita első szakaszát az iméntiek szerint az előterjesztő által benyújtott és a bizottság által támogatott indítványokra, a 16. pont kivételével. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezett.
Megnyitom a záróvita második szakaszát az ajánlás 6. és a második ajánlás 1. pontjára. Megadom a szót Tállai András képviselő úrnak, Fidesz-Magyar Polgári Párt.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem