ELNÖK (dr. Szájer József)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! A változatosság kedvéért soron következik a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumának 1999. április 30. és 1999. december 31. közötti tevékenységéről szóló beszámolóról szóló országgyűlési határozati javaslat módosító javaslatának határozathozatala és lehetőség szerint a zárószavazás. Az előterjesztést H/1176. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig H/1176/3. számon kapták kézhez.
Az ajánlás 2. pontjában szereplő indítvány a bizottság döntése szerint nem felel meg a Házszabály rendelkezéseinek, így arról nem döntünk.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztő a határozati javaslathoz beérkezett másik módosító javaslatot nem támogatja, de a bizottsági állásfoglalásra figyelemmel határoznia kell az Országgyűlésnek. Az ajánlás 1. pontjában Szalai Annamária a határozati javaslat szövegének módosításával azt indítványozza, hogy az Országgyűlés fogadja el a beszámolót. A bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 169 szavazattal, 195 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy az Országgyűlés a módosító javaslatot nem fogadta el, a Házszabály 106. § (8) bekezdése értelmében most sor kerülhet a zárószavazásra is.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumának 1999. április 30. és 1999. december 31. közötti tevékenységéről szóló beszámolóról szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 197 szavazattal, 170 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül a határozati javaslatot elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem