RÉVÉSZ MÁRIUSZ

Teljes szövegű keresés

RÉVÉSZ MÁRIUSZ
RÉVÉSZ MÁRIUSZ (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Ön nem válaszolt a kérdésekre az egyeztetések elmulasztása miatt. Egyébként azt kell mondjam azzal kapcsolatban, amit mondott, alapvetően egyetértünk abban, hogy a tanulói terhek csökkentésére alapvetően szükség van. Csak az a gond, miniszter úr, hogy abból, amit ön tesz, illetve, amit a törvényjavaslat végre fog hajtani, nem következik a tanulói terhek csökkentése, hanem pont ellenkezőleg, a tanulói terhek növekedése fog következni belőle.
Számtalan tanulmány mutatja, hogy nem a kötelező óraszámmal van gond. Az fog történni, hogy kevesebb óraszám alatt próbálják a tanárok megtanítani ugyanazt az anyagot. Az fog történni, tisztelt miniszter úr, hogy csökkenni fog a testnevelésórák száma, és azt gondolom, azt maga sem gondolja komolyan, hogy ha egy héten például két testneveléssel kevesebb lesz vagy egy énekórával, akkor a tanulói terhek csökkenni fognak.
Azt kell mondjam, miniszter úr, hogy nem válaszolt arra a kérdésre, miért nem egyeztetett az Országos Köznevelési Tanáccsal, miért nem fogadta el a véleményét, és az Országos Köznevelési Tanácsnak (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) egyébként a tantervi programok esetén egyetértése van.
Tisztelt Miniszter Úr! Ebből kifolyólag a választ semmiképpen nem tudom elfogadni. (Taps a Fidesz soraiban. - Szórványos taps az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem