KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA

Teljes szövegű keresés

KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA
KÓSÁNÉ DR. KOVÁCS MAGDA (MSZP): Szeretném emlékeztetni képviselőtársaimat arra, hogy az ülésről jegyzőkönyvet vezetnek. Azt gondolom, ezt azért sem felesleges hangsúlyozni, mert egy másik bizottság üléséről egy másik ellenzéki képviselő olyan híradással élt az újságokban, ami tényszerűen hazugság, és nem felel meg a bizottsági ülésen elhangzottaknak. Készséggel rendelkezésére bocsátom a plenáris ülés minden egyes képviselőjének a jegyzőkönyvet, az ott elhangzott távolléti igazolással együtt.
Arról nem tehetek, hogy sem az alelnök asszony, sem az elnök asszony az ülés kezdetekor az ügyrendi bizottság általános érvényű állásfoglalásával nem volt tisztában, nevezetesen azzal, hogy e szerint az állásfoglalás szerint ha jelen vagyok, de bejelentem, hogy nem kívánok részt venni a bizottság ülésén, akkor a szavazatom tartózkodó szavazatnak számít, mert így határozatképes a bizottság. Nem én tartózkodtam a szavazásnál, hanem az ügyrendi bizottság állásfoglalása alapján ez így került be a jegyzőkönyvbe.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem