DR. SZABÓ ERIKA

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ ERIKA
DR. SZABÓ ERIKA (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. A tizenharmadik havi nyugdíjjal kapcsolatos módosító indítványunk mellett szeretnék érvelni, amit Horváthné Stukics Erzsébettel közösen nyújtottunk be.
Ennek a módosító indítványnak az a lényege, hogy beszámítódjon a nyugdíjalapba a tizenharmadik havi nyugdíj, még hogyha nem is tizenharmadik havi nyugdíj, csak ötvenharmadik heti, de a kormány szándéka szerint rendszeres juttatásként szeretnék adni. Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy 30-40 ledolgozott év után méltatlan helyzetbe kerül a nyugdíjas-társadalom, hogyha önök segéllyé degradálják a nyugdíjat. Ezt nem lehet így minősíteni. Hogyha rendszeresen adni kívánják, elismerve azt, hogy a nyugdíjasok helyzete méltatlan és nagyon nehéz, a ledolgozott éveknek nem megfelelő összegű, akkor azt el kell ismerni nyugdíjként, hogyha nyugdíjnak nevezzük. Egyébként pedig valami más nevet, valami segélynevet kell kitalálni hozzá.
Tehát kérem, hogy támogassák a módosító indítványunkat.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem