DR. LÁSZLÓ CSABA

Teljes szövegű keresés

DR. LÁSZLÓ CSABA
DR. LÁSZLÓ CSABA pénzügyminiszter: Köszönöm szépen. Ahogy ön mondta, mi is tudatában vagyunk annak, hogy a postásoknak, valóban, sokszor nehéz körülmények között - hóban, fagyban, nyáron és télen - kell kihordaniuk például a nyugdíjakat a nyugdíjasoknak. Azt a munkát, amit végeznek, tényleg nehéz eléggé megbecsülni. Azok a kérések, amelyeket ön is megfogalmazott, olyanok, amelyeket, azt gondolom, mindenképpen meg kell fontolni.
Én jó esélyt látok a nemzetgazdaságban megvalósuló átlagos béremelkedés biztosítására a Magyar Postánál is, annak ellenére, hogy a posta az idén sajnos veszteséget fog termelni, és adott esetben a magyar adófizetők pénzéből kell ezt a veszteséget kipótolni.
Még egyszer hangsúlyozom, ennek ellenére arra törekszünk, hogy korrekt megállapodás szülessen a jövő évi béremelésekről, amely a postások számára is megnyugtató megoldást jelenthet.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem