TÓTH IMRE

Teljes szövegű keresés

TÓTH IMRE
TÓTH IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót. Több módosító indítvány a jogorvoslati kérdéssel is foglalkozik, és kapcsolódik az Ékes képviselőtársam által felvetett problémához. Én más módon, de ugyanezt közelítem.
Tehát itt egy dolog a fizikai valóság, amelyet a lakosok létrehoztak. Ez a tervezet pediglen ennek a fizikai valóságnak csak azon részét hajlandó elismerni, s ennek arányában majd ellenszolgáltatást adni vagy kifizetni, amilyen mértékben ezt a valóban létező és évek óta működő vezetékhosszat társadalmi munkában úgymond bizonylatolni tud az az önkormányzat, az a lakossági kör, amely egyébként megépítette a vezetéket.
Itt nagyon komoly problémák vannak, tekintettel arra, hogy a ténylegesen befektetett munka és érték valakiknek most is hasznot hoz, bár nem szabályosan az övék, akik viszont valójában megépítették, de társadalmi munka mentén, annak jellemzőjeként számlabizonylatokat nem készítettek, és azt nem "spájzolták be", így számukra a ténylegesen létrehozott gázközmű adekvát értéke nem közelíthető meg, mert bizonylattal nem rendelkeznek.
(21.50)
Ez az igazságos rendezést semmilyen körülmények között nem jelentheti és nem üzenheti. A gázszolgáltatók ugyanakkor az adatokat módszeresen, tudatosan, tételes írásos kérések ellenére a korábbi törvényben általam is javasolt, parlament által megszavazott kötelező adatszolgáltatás ellenére sem adja ki az önkormányzatoknak. Ez is egy konkrét akadály.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem