GÖNDÖR ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Szóval ez az 5. ajánlási pont azért sem lehet, még azt is mondhatnám Lengyel képviselő úrnak és Tóth képviselő úrnak: az újszülöttnek minden vicc új. De azért tessék figyelembe venni, ha ebből rendszer csinálnánk, hogy valahol valaki hoz egy rossz döntést, és utána néhány év múlva eljön a parlamentbe, és azt kéri az igazságügyi tárcától vagy bárkitől, a költségvetéstől, hogy álljon helyt érte... - mert itt valójában ez történik! 1993 óta törvény szerint nem voltak kötelesek az önkormányzatok a vagyonátadásra. 1994 óta, a gáztörvény elfogadása óta már hálózatfejlesztési hozzájárulás van, és az Energia Hivatal vizsgálja felül ezeket a dolgokat.
Tehát ezek az önkormányzatok önmaguk saját szabad akaratából tették azt, amit tettek. Mi pedig most - így, ahogy Jauernik képviselő úr mondta - e törvénnyel keletkeztetjük azt a jogot, hogy adunk 56 és 58 százalékokat. Nem folytatom tovább.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem