DR. DEUTSCH TAMÁS

Teljes szövegű keresés

DR. DEUTSCH TAMÁS
DR. DEUTSCH TAMÁS (Fidesz): Kénytelenek vagyunk szembenézni azzal, tisztelt miniszterelnök úr, ami az országban folyik: az ön vezetésével hazudozás folyik az országban. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Te hazudsz!) A politikai titkosrendőrség szigorúan titkos főhadnagya, az ügynök. Akikről ön beszél, azok a beszervezett besúgók, illetve hálózati személyek. Ön a politikai titkosrendőrség szigorúan titkos ügynöke volt, hiába tagadja.
Ön letagadta, hogy fizetést kapott volna, mai áron jóval több mint 300 ezer forintnyi fizetést kapott havonta azért (Felzúdulás, közbeszólások az MSZP soraiból, többek közt: De jó világ volt akkor ezek szerint!), mert ezt a politikai titkosrendőri tevékenységét végezte.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Engedje meg, hogy azt mondjam, hogy meglehetősen gyermekded magatartás az, amit ön folytat. Minden a múltját, a jelenben ön által elkövetett hazugságokat érintő kérdésre ön fenyegetőzik, és azzal fenyegeti az ellenzéket, hogy nem képes szembenézni az elmúlt négy évvel. Az elmúlt négy évvel, tizenkettő esztendővel, sőt a magyar történelem több évtizedével képesek vagyunk szembenézni (Dr. Medgyessy Péter: Helyes!), ön nem volt képes ezzel szembenézni, ezért politikai tehertételt jelent a koalíciónak és az országnak is. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van! - Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem