DR. MEDGYESSY PÉTER

Teljes szövegű keresés

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm a szót. Elnök Asszony! Tisztelt Képviselő Úr! Az ön kérdései választ fognak nyerni azon a bizottsági vizsgálaton, amelyet egyébként az MDF kezdeményezett. Ebből következően úgy vélem, hogy nem kell megelőlegezni ezt a kérdés-feleletet, ott meg fogják kapni a megfelelő válaszokat a megfelelő módon.
Egyet azért, talán inkább kettőt szeretnék önnek mondani. Az egyik az, hogy képviselő úr igen kiválóan tudja - valószínűleg jobban, mint bárki itt, a Házban -, hogy ügynök és szt-tiszt között igen nagy a különbség. Hiszen ön egyébként működtetett természetesen egyfajta rendszert itt, Magyarországon, ebből következően nem kell önnek elmagyarázni azt, hogy az ügynök besúgó, az szt-tiszt pedig hivatásos módon végzi a munkáját. Ez két különböző dolog, ezt képviselő úrnak pontosan tudnia kell. (Közbeszólások a Fidesz soraiból.) Úgyhogy ebből következően kérem, szíveskedjen tudomásul venni, hogy a választ meg fogja kapni a megfelelő helyen és a megfelelő módon.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem