DEMETER ERVIN

Teljes szövegű keresés

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nem előleget kértem öntől a vizsgálóbizottság előtt, hanem képviselői jogommal, lehetőségemmel élve kérdést tettem fel önnek. Amennyiben ön ezt előlegként gondolja, és úgy ítéli meg, hogy olyan sok minden van, hogy előlegről kell beszélni, kérem, tegye meg a hátralevő egy percben, hogy a kérdésekre megpróbál válaszolni, mert talán ez illendő és elvárható egy miniszterelnöktől.
De engedje meg, hogy néhány szóban beszéljek arról, milyen szolgálatok működtek, és ön milyen szolgálatokat működtetett. Csak egy apró körülményre szeretném felhívni a figyelmét: míg ön a diktatúra politikai rendőrségének volt az szt-állományú tisztje, addig az elmúlt időszakban a nemzetbiztonsági szolgálatok az ország szuverenitásáért dolgoztak. Ön azért dolgozott, hogy az ország a szuverenitását véletlenül vissza se nyerhesse, és ez alapvető különbség a kettő között. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van!)
Köszönöm a figyelmüket. (Nagy taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem