DR. CSÁKY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

DR. CSÁKY ANDRÁS
DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. Azért a Szabó képviselő úr által elmondottak, elnézést, de valahol tényleg arcpirítóak. (Közbeszólás az ellenzéki padsorokból: Így van!) Szóval összemosni a magyar társadalmat, mindazokat, akik a saját munkahelyükön tisztességgel végezték a dolgukat, mert a családjukat biztonságban akarták tudni, mert a gyerekeiket fel akarták nevelni, azt összekeverni egy olyan személlyel, aki önként s dalolva jelentkezik egy kémelhárításnál, és annak a tisztje lesz annak érdekében, hogy ő vélhetőleg a ranglistán előrejusson, én úgy gondolom, hogy a kettőnek az összemosása az egész magyar nemzet megszégyenítése.
Nagyon jó lenne, ha nem ebbe az irányba mennének, és nem ilyen alantas módon próbálnák a miniszterelnök urat védeni (Nagy Jenő: Nem alantas, hanem tisztességes!) azzal szemben, amivel szemben nem lehet megvédeni, mert az eddig nyilvánosságot látott adatok, hogy ő a titkosszolgálat (Az elnök csenget.) szolgája volt, nyilvánvalóan önként s dalolva végezte ezt a feladatát, azért azt ne mossuk össze azon honfitársaink millióinak a munkájával, akik csak meg kívántak élni ebben az országban, túl kívántak élni valamit, és végezték a mindennapi munkájukat. Ez nem azonos súlyú, elnézést! (Dr. Répássy Róbert: Így van! - Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem