LEZSÁK SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! MDF-es képviselőtársaim - Karsai Péter, Pichler Imre, Fülöp István és Sisák Imre - az ajánlás 41. pontjában a 15. § kiegészítését javasolják. Nagyon röviden szeretném felhívni a figyelmet erre, hiszen ez is ingerültséget, feszültséget fog kelteni.
A képviselőtársaim indítványa azon a tapasztalaton alapul, hogy a közalkalmazottak fizetésében lényeges szerepet töltenek be a pótlékok, amelyekre nem vonatkozna az emelés. Ez automatikusan leértékelné az éjszakai munkát vállalók, veszélyes munkahelyen dolgozók vagy a többletfeladatokat ellátók díjazását. Mind az egészségügyben általánosak ezek a pótlékok, mind pedig az oktatásban, gondoljunk csak az osztályfőnökök, ifjúsági szervezők, munkaközösség-vezetők törvényjavaslatból kimaradt pótlékára. Nagyon bízom abban, hogy egy kapcsolódó módosító indítvánnyal az oktatási bizottság helyére teszi ezt a kérdést is.
Köszönöm szépen. (Taps az MDF soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem