TÓTH IMRE

Teljes szövegű keresés

TÓTH IMRE
TÓTH IMRE (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Élből és helyből csak, mert ellenzék vagyunk, nem szeretem, ha nem fogadunk el egy választ. Ön azt mondta, hogy hirtelen beavatkozásokhoz nem partner. Hirtelen a közeli hetekben, hónapokban csak a saját választókörzetemben több mint tíz ilyen tejbegyűjtő szűnt meg, ez 30-50 család, ez 200-300 magyar állampolgár megélhetési lehetősége.
Erről van szó, erről a konkrét megjelenési formáról (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Így van!), amikor azt kérdezzük, hogy önök a családi gazdaságokat és a kistermelőket nem a távoli és ködös jövőben, hanem a ma látható órákban segítik-e. Ez az a probléma, amiről szó van.
Egy rosszindulatú emberről egy magyar mondás azt mondja, így jellemezzük, hogy esetleg dögöljön meg a szomszéd tehene is. Én finomabban fejezem ki: ha elfogadnám az ön válaszát, akkor egy ön által ajánlott aktív eutanáziához lennék partner, amely már nem a tehénre, hanem annak gazdáira vonatkozik.
Nem fogadtam el a választ. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Bravó! - Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem