DR. VOJNIK MÁRIA

Teljes szövegű keresés

DR. VOJNIK MÁRIA
DR. VOJNIK MÁRIA (MSZP): Tisztelt Miniszter Úr! Az agyérbetegségek következménye az esetek mintegy 60 százalékában maradandó egészségkárosodás, amely nemcsak testi tünetekben, hanem a mozgásképtelenségen túl értelmiképesség-romlásban, depresszióban, súlyos életminőség-romlásban nyilvánul meg. A szélütés katasztrófa nemcsak a beteg számára, hanem az ápolási igény miatt a család és társadalom számára is.
Miniszter úr, arra számítottam, hogy az ön válaszában most, amikor nem kell se feljelenteni, se kijelenteni, csak egy rossz kormányrendeletet ezeknek az embereknek az érdekében megváltoztatni, akkor számíthatunk önre, és számíthatnak a betegek, háziorvosaik és az elbírálók is önre, igen tisztelt miniszter úr. Én ezt a választ, amelyet ön most adott, nem fogadom el a betegek nevében, és arra kérem a képviselőtársaimat, hogy biztassák a kormányt a rendelet felülvizsgálatára azzal, hogy önök se fogadják el ezt a választ.
Köszönöm. (Taps az MSZP és szórványos taps az SZDSZ padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem