DEMETER ERVIN

Teljes szövegű keresés

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Valóban nem lenne rendben, ha az ön állításai kiállnák a valóság próbáját. Szeretném önt tájékoztatni, hogy ezzel az ominózus alkalommal nem fegyvert szállítottak. Szeretném tájékoztatni - bár a magyar hatóságok teljes gonddal jártak el -, tisztában vagyunk vele, hogy nem Bulgáriába érkezett a repülőgép, de el tudom mondani önnek, hogy az az ország, ahova végcélként érkezett, nem embargós ország.
Ezért tisztelettel kérem a képviselő urat, fogadja el tőlem, hogy a további részleteket minősített formában az írásbeli kérdésére válaszként megadom. Szeretném megnyugtatni, hogy nem történt embargósértés, és a magyar kormánynak nem szállít be olyan cég, amelyik tiltott fegyverkereskedelem gyanújába keveredett.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem