VARGA MIHÁLY

Teljes szövegű keresés

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY pénzügyminiszter: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Sajnálom, hogy ön nem figyelt a válaszomra, és előre megírt hozzászólását olvasta föl. Én azt gondolom, éppen az a helyzet van, ami a korábbi ciklusban sajnos ellenkezőjére fordult: ez a kormány megbecsüli azokat a szülőket, akik gyermeket nevelnek. Ez a kormány megbecsüli a családokat, értéknek tekinti a gyermeknevelést, értéknek tekinti, ha valaki gyermeket vállal. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Ígérvényekkel.)
Amit pedig a nyugdíjasokra mondott, egész egyszerűen nem is értem. Pont az önök kormányzása alatt csökkent 12 százalékkal a nyugdíjak vásárlóértéke. Ha most megnézi, ebben a kormányzati ciklusban 16 százalékkal a vásárlóerő növekedni fog.
Önök nem elég, hogy nem becsülték a családokat, még az idős szülőket sem becsülték meg kellőképpen. (Taps a kormánypárti képviselők padsoraiból.)
(14.00)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem