IFJ. HEGEDŰS LORÁNT

Teljes szövegű keresés

IFJ. HEGEDŰS LORÁNT
IFJ. HEGEDŰS LORÁNT (MIÉP): Tisztelt Államtitkár Úr! Kétségbevonhatatlanul katonai érdekű egyéb szolgálatról, ennek megfelelően törvénybe ütköző cselekedetről van szó. Megdöbbenésemnek kell hangot adom, hogy a Magyar Köztársaság kormánya megfelelő szintű lépéseket mind ez idáig ezen a téren nem tett.
Félreértés ne essék, ha éppen Burkina Faso hadseregébe történnének ilyen sorozások, ez abban az esetben is alkotmányellenes lenne, bár tegyük hozzá, ami az erkölcsi-politikai vonatkozásokat illeti, Ouagadougou kormánya magasabb szinten áll a nemzetközi normák teljesítése szintjén ez idő szerint, mint a jeruzsálemi.
(16.20)
Ugyanakkor rendkívül súlyos és sötét történelmi korszakot idéz fel ez a Sar-El program, éppen azért, mert annak idején az 1940-es években a náci Németország szervezhette nyugodtan a maga hitlerjugendjeit, állami szuverenitást semmibe véve, saját fajtestvéreit mozgósítva.
Éppen ezért válaszát a magyar törvények, az alkotmány, a büntető törvénykönyv alapján nem tudom elfogadni. Köszönöm. (Taps a MIÉP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem