IFJ. HEGEDŰS LORÁNT

Teljes szövegű keresés

IFJ. HEGEDŰS LORÁNT
IFJ. HEGEDŰS LORÁNT (MIÉP): Köszönöm a szót. Természetesen minden szavamért hajlandó vagyok felelősséget vállalni.
Hál' istennek, Pusztai Erzsébet államtitkár asszony mindenhatóságában én sem hiszek, de ez idő szerint mégis neki áll a világ politikai szinten, közéleti szinten, ami a magzatvédelem területét illeti. Ennyiben Hortobágyi Krisztinának is válaszolnék, hogy Pusztai Erzsébet igenis haszonélvezője volt ennek az egész kérdéskörnek, ő vállalta a személyi felelősséget azért, hogy mindez a törvénymódosítás, illetőleg a törvény az ő neve alatt is beterjesztésre kerüljön.
Ami pedig az orvosokat illeti, kérem szépen, nem tudom, hogy mennyire tájékozott e tekintetben Hortobágyi Krisztina, amennyiben meg van győződve az államtitkár asszonynak a rendkívül tárgyszerű és tényszerű előterjesztéséről, hogy az orvosok a csúszópénzt elfogadhatják és el is fogadják az abortuszokért. Éppen ez az egyik legnagyobb bizonyítéka ezen előterjesztés ultraliberalizmusának, sőt mi több, nem is annak, hanem életellenességének, hogy nem deklarálja azt, hogy ezért csúszópénzt nem lehet elfogadni.
(17.20)
Én sem vagyok naiv ember, nem azt mondom, hogy ezáltal meg lehet akadályozni azt, hogy minden egyes orvos csúszópénzt fogadjon el, de ha még csak nem is deklaráljuk mindezt törvényi szinten, akkor egészen bizonyos, hogy majdhogynem kimondatlanul felhatalmazást adunk arra, hogy az orvosok olajozottan működtessék ezt az életellenes gépezetet.
Köszönöm. (Taps a MIÉP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem