DR. LENTNER CSABA

Teljes szövegű keresés

DR. LENTNER CSABA
DR. LENTNER CSABA (MIÉP): Kedves Miniszter Úr! Ismeri ön Laurens Jan Brinkhorst urat? Ő a holland mezőgazdasági miniszter. Holland kollégájával ön még augusztus 21-én megállapodott, hogy kidolgozzák a feltételeit annak, hogyan lehet holland gazdálkodókat telepíteni Magyarországra. Az a projektterv, amit ön nem ismer, itt van a kezemben (Felmutatja.), 38 számozott oldalt tartalmaz, fénymásolati példányban a rendelkezésére tudom bocsátani.
Azt a körülményt azonban, hogy a Földművelésügyi Minisztérium a közpénzeket pazarolja, és a rendelkezésemre álló információk alapján az országos gazdaünnepségek megszervezésével és az Országos Területfejlesztési Központ szakmai munkájának elvégzésével a minisztérium azt a Szféra rendezvényszervező magáncéget bízza meg rendszeresen, amely egyébként operabálokat és a vállalkozók báljait szervezi, egy sajnálatos körülménynek tartom. A szórakozásszervezéshez és az agrárstratégia kidolgozásához egyaránt ért ez a szóban forgó cég? Miniszter úr, az a MIÉP álláspontja és kérése, hogy a magyar paraszt és a magyar gazdák érdekeit képviselje. (Taps a MIÉP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem