IFJ. HEGEDŰS LORÁNT

Teljes szövegű keresés

IFJ. HEGEDŰS LORÁNT
IFJ. HEGEDŰS LORÁNT (MIÉP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! T. Asztalos Ildikó felszólalásához szeretnék némi kiegészítést hozzáfűzni. Úgy vélem, hogy nagyon egyoldalú volt felszólalásának az a része, amelyik a költségvetést azzal vádolta, hogy túl sokat vesz el a néptől, illetve az önkormányzatoktól. Természetesen nem hiszen azt, hogy sokat hagyna a népnek, de azt sem hiszem, hogy ez ügyben a kormányra kellene mutogatni, hiszen az előző kormány is hasonló módon sokat vett el a néptől és az önkormányzatoktól.
Azt nem értem, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége és különösképpen esetlegesen leendő elnöke, a mostani budapesti főpolgármester úr miért nem fejti ki áldásos tevékenységét a diplomácia területén annak érdekében, hogy a multinacionális vállalatok befizetései ne a béka feneke alatti szinten mozogjanak az államkassza területén, hanem legalábbis a béka fenekének a szintjét próbálják elérni. Amikor önök kiplakátolták az országot - noha nincs választási kampány -, és az almán ábrázolták, hogy mennyi marad az állampolgároknak az adójukból, akkor oda kellett volna írni, hogy mennyit vesz el a kormány, és mennyit vesznek el a multinacionális vállalatok, s mennyit vesz el ezen keresztül többek között a Szabad Demokraták Szövetsége, amelyik mindenestül kiszolgálja a multinacionális vállalatok érdekeit.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem