ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Nagyon nehéz helyzetben van a levezető elnök, hiszen általános vita van az úgynevezett olajügyek vizsgálatával kapcsolatos feladatokról, de úgy látom, hogy ön is, képviselő úr, és nagyon sokan előtte túlterjeszkedtek, bár az általános vitába elvileg minden beleérthető. Mint az egyszeri diák, amikor kérdezték István királyról: azt mondja, István király nagy király volt, de Mátyás király az igazi, és elkezdett Mátyás királyról beszélni - most ön is ezt tette. (Kiss Péter tapsol.) De sajnos egyik oldalt sem tudom meginteni, mert azt kell mondanom, hogy mindkét oldalon megtörtént. Ezért viszont, ha kérhetném a tisztelt képviselőtársakat, nem lenne baj, ha most az országgyűlési határozati javaslathoz térnénk vissza, mert elfogy az idő, és akik hallgatnak bennünket, elsősorban erre lennének kíváncsiak. (Szórványos taps az MSZP soraiból.)
Kétperces felszólalás nincs. Megadom a szót Szalay Gábor képviselő úrnak. 1 perc 35 másodperc áll rendelkezésére. Tessék! (Vancsik Zoltán: Szalai Annamária nem mondhatná el még egyszer? - Egy hang az MSZP soraiból: Sss!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem