DR. FAZEKAS SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. FAZEKAS SÁNDOR
DR. FAZEKAS SÁNDOR (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Mégiscsak vissza kell kanyarodnom a Szalai Annamária képviselőtársunkat ért bírálatokra, többen bírálták ugyanis; úgy látom, kicsit ziláltak néhány képviselő idegei a túloldalt a mai napon - Kuncze Gábor például már reggel is ideges volt. (Derültség. - Dr. Kis Zoltán: De őnála elmúlik!)
Azt azért el szeretném mondani, hogy hallottuk, mit mondott Herczog Edit - tökéletesen hallottuk, nem szükséges ezt külön még felszólalásban megerősíteni, és úgy látom, hogy az elnök úr is azt hallotta, amit mi. Nagyon sajnálatos az, hogy a bocsánatkérés elmaradt. És én még azt sajnálom, hogy nem tudjuk megkérdezni Szabó Zoltántól, pontosan mi hangzott el; ő elég közel ülne, ha itt lenne - úgy látom, nincs itt.
A másik dolog, amit hallottunk, a Szalai Annamária által elmondott hozzászólás, amelyről véleményem szerint elmondható az, hogy nem rágalmazott senki sem. (Szalay Gábor: Á, dicsért!) Én nem hallottam olyan dolgot, amit itt egy műbotrány keretében néhányan belemagyarázni igyekeznek az általa elmondottakba. Azt javaslom, hogy aki esetleg rosszul hallotta, a jegyzőkönyvben nézze meg, és azt hiszem, akkor megerősítheti azt, amit én elmondtam. Akkor nyilván ez a vita is lecsillapodik.
De a legmeglepőbb számomra Vancsik képviselőtársunk hozzászólása volt. Az ember szemébe könnyek szöknek, amikor ő igyekszik a Ház tekintélyét védeni, hiszen hozzászólásait élvezettel hallhattuk az elmúlt időszakban, és annak hatásaival, azt hiszem, a magyar parlamentben még hosszú ideig számolni kell, hogy mit rontott a Ház tekintélyén az, amit ő itt művel egy ideje. Remélem, hogy személyes tekintélyével és viselkedésével majd elősegíti a következőkben a Ház tekintélyének megóvását. Azt azért nem javaslom, hogy tevőlegesen, tettlegesen is tegyen érte.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem