HEGYI GYULA

Teljes szövegű keresés

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nagyon-nagyon rövid ügyrendi javaslatot teszek a szocialista frakció egyetértésével. Azt hiszem, hogy ez a vita az egész közvéleményt érdekli. A mai közvélemény-kutatások szerint a lakosság 90 százaléka tud erről, és érdekli ez a dolog. Ehhez képest a televíziós közvetítés 4 órakor véget érne, ami praktikusan azt jelenti, hogy csak 2-ig folyna maga az olajvita, és a vita nagyobbik része a nyilvánosság elzárásával történne. (Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Hol az ügyrend?)
Arra kérem a tisztelt házvezetést, a Televízió vezetésénél érje el, hogy ezt a vitát végig láthassa a közvélemény. Azt hiszem, mind a hat pártnak olyan mondanivalója van, ami a közvélemény elé kívánkozik. Azt hiszem, hogy ha a Magyar Televízió vezetőiben van közéleti felelősség, ezt a kérést teljesíteni is fogják.
Köszönöm figyelmüket. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem