DR. NÉMETH IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszter Úr! Én egy jó szándékú, de türelmetlen kérdést tettem fel önnek, ezért nem kívánom felsorolni, hogy ön mit nem ismer az agrárgazdaságban és az agrárirányításban. (Taps az MSZP soraiban.) Erre az időm se lenne elég az egy percben. Mivel azonban összességében az idei évben olyan helyzet alakult ki, hogy az agrárárak egyáltalán nem emelkedtek, miközben az ipari és energiaárak 7-8 százalékkal növekedtek, ennek következtében az agrártermelők 70 milliárd forint veszteséget szenvedtek el árbevétel oldalon, szerettük volna, ha a költségvetésben valamiképpen ezeket a terheket mérséklik. Ennek természetes következménye, hogy a jövő évi agrártámogatásban ennek a tételeit megnevesítsék.
Én nem a végleges rendeletet kértem számon, hanem irányelveket szerettem volna hallani. Mivel ön nem erről beszélt, sajnos a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem