ELNÖK (dr. Áder János)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Soron következik a bíróságok általános helyzetéről és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács igazgatási tevékenységéről szóló tájékoztató elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Az alkotmányügyi bizottság önálló indítványát H/1271. számon kapták kézhez.
A határozathozatal előtt a Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megadom a szót Dávid Ibolya igazságügy-miniszter asszonynak, aki a kormány álláspontját ismerteti. (Dr. Dávid Ibolya Katona Kálmánnal beszélget.)
Miniszter asszony! (Közbeszólások, derültség.) Lehet, hogy nem lehetett hallani, elnézést, én azt hiszem, lehet hallani, elég jó a terem akusztikája... (Dr. Dávid Ibolya: Bocsánat!) Tehát a bíróságok általános helyzetéről és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács igazgatási tevékenységéről szóló tájékoztató elfogadásával kapcsolatban kérem, hogy miniszter asszony a kormány álláspontját ismertesse, amennyiben élni kíván a szólás lehetőségével. (Horn Gábor: Zoli, add kölcsön a beszédedet!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem