DR. SURJÁN LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. SURJÁN LÁSZLÓ
DR. SURJÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Bauer képviselőtársam meg is szólított a Bokros-csomag kapcsán, és én újra elismétlem, hogy például a vámpótlékot valóban helyesnek tartottam bevezetni. Tessék megnézni, az akkori ellenzék a táncrendnek megfelelően ezt a két elemet, amit ön is említett, nem igazán támadta! (Bauer Tamás: Abból következik a másik fele is!) Hogy ehhez miért kellett tönkretenni a magyar szociálpolitikai ellátórendszert, ezt a mai napig senki nem tudta megérteni, és ezt a témát nagyon szívesen lezárjuk, mihelyt önök elismerik, hogy ez tévedés volt, és netán meg is követik a nemzetet az elkövetett hibákért.
Abba is tessék belegondolni, hogyan nézett ki ez a szociális csomag a beterjesztés pillanatában és a megvalósulás pillanatában! Nem is hasonlított hozzá, összegszerűségében is jelentéktelen volt - de az okozott károk felbecsülhetetlenek. Ezért nem tudunk megnyugodni, hiszen még ma is az önök által elkövetett hibák reparálásával kell foglalkoznunk. (Dr. Géczi József Alajos: Ne már! - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem