DR. DÁN JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. DÁN JÁNOS
DR. DÁN JÁNOS (FKGP): Tisztelt miniszter úr, köszönöm a válaszát. Elfogadom, ugyanakkor meg kívánom jegyezni, hogy ez nemcsak a Makó-Nagyszentmiklós kistérség és a Duna-Maros-Tisza eurorégió fejlődését segítené elő, hanem a történelem legigazságtalanabb békekötése során létrejött és sajnos tartósnak bizonyuló határhúzás következtében kialakult kellemetlen hatást gyógyítaná, közlekedési és ezen keresztül gazdasági segítését jelentené a térségnek.
(15.10)
Sőt, el kell mondanom, hogy ez tán még politikai kapcsolat építését is jelentené Délkelet-Európa felé, illetve a Közel-Kelet felé is.
Az első ciklusban képviselő elődöm kezdte el szorgalmazni ennek a határátkelőhelynek a megvalósítási munkáit; remélem, hogy az én ciklusom leteltére el fog készülni, és így válaszát elfogadom. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem