BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Tényleg jó lenne világosan látni, hogy arról lehet vitatkozni és értelmezési vitát folytatni, mi is a helyzet a Televízió kuratóriuma körül. De arról, hogy az alkotmánybírósági döntés után a másik két kuratóriumban a kormánypárti oldalon van alkotmányellenes többletkurátor, és hogy semmi szükség nincs az ellenzéki oldal együttműködésére ahhoz, hogy a megfelelő számú kurátort a kormánypártok visszahívják ebből a két kuratóriumból és helyreállítsák az alkotmányos állapotot, nem kell tárgyalni, csak meg kell tenni. És abban a pillanatban, amint megtették, alkotmányossá válik ennek a két kuratóriumnak a jelenlegi alkotmányellenes állapota, és akkor lehet finanszírozni alkotmányszerűen, parlamenti döntéssel.
Ebben az ellenzéknek semmi felelőssége nincs (Babák Mihály: Dehogy nincs!), a kormányoldalnak annál inkább. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem