NYITRAY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

NYITRAY ANDRÁS
NYITRAY ANDRÁS, a Fidesz képviselőcsoportja részéről: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Elnézést kérek, és tudják be lányos zavaromnak, hogy a vezérszónoki beszédemet - amit igen rövidre készülök fogni - a helyemről kívántam elmondani. Tekintettel arra, hogy a határozati javaslatunk ismertetésekor, melyet a nemzetbiztonsági bizottságban tettünk, ezzel kapcsolatosan lényegében véve frakciónk álláspontját is elmondtuk azzal, hogy szükségesnek tartjuk, hogy ebben a törvényben módosítások szülessenek, amelyek az elmondott irányban hatékonyabbá és célszerűbbé teszik azt; és azokat a jelenlegi hiányokat, amelyek jogos elvárásokból táplálkoznak, kielégítsék, megtegyék, én tehát nem kívánok visszaélni kedves képviselőtársaim türelmével azzal, hogy ezeket újra és újra elmondom.
Ismételten azt javaslom, hogy ezt a javaslatot, illetve ezt a beszámolót az Országgyűlés fogadja el, és tegyük meg azokat a lépéseket a következő ülésszak alatt, amelyekkel ezt a törvényt, aminek alapján a hivatal működik, jobbá, megbízhatóbbá, hatékonyabbá, mindannyiunk és minden magyar polgár számára alkalmassá tesszük.
Köszönöm figyelmüket. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem