MÁDI LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

MÁDI LÁSZLÓ
MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm. Tisztelt Képviselőtársam! Puch képviselőtársam utalt rá, hogy korábbi felszólalásomban kételyemet fogalmaztam meg az akkori összevonás tekintetében, hogy az kellő meggondoltsággal történik-e. Azt gondolom, hogy utólagosan beigazolódtak részben az aggodalmaim, tehát rosszul oldották meg azt a kérdést, ami a Horn-kormány idejében a bankfelügyelet és a értékpapírpiac-felügyelet összevonását jelentette. Ezt sokkal körültekintőbben és szervesebben kell megoldani, és együttműködésre kell késztetni ezeket a szervezeteket, mert kétségtelen, hogy szeretnénk azt, hogy ezek kellően szoros kapcsolatban legyenek, de maguktól nem igazán tesznek ilyen lépéseket. Épp ezért célszerű az, hogy mi ösztönözzük ezeket a lépéseket, de kétségtelen, hogy ez egy kényes probléma.
Keller képviselőtársamnak egy mondatára még hadd reagáljak vissza. Azt mondta, hogy mi kiválóan akarunk dolgozni PR-szempontból. Képviselőtársam! Nem akarom tagadni, hogy PR-szempontból is kiválóan akarunk dolgozni, más szempontból is kiválóan szeretnénk dolgozni. Ez nyilvánvalóan soha nem teljesül tökéletes mértékben (Kuncze Gábor: Hát, nem! Nagy munka van még hátra.), de törekszünk rá.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem