MÁDI LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

MÁDI LÁSZLÓ
MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Keller Képviselőtársam! Nem feltétlenül kell tudnia, de örömmel tájékoztathatom, hogy ezek a problémák, ezek az igények, amelyeket a végén jelzett, rendben vannak, olyan értelemben, hogy az értékpapír-piaci és a biztosítási törvényen is lassan egy éve elég komoly átfogó munka folyik (Keller László: Hol?), szakmai szereplőket is bevonva, mind a két esetben konzultálva egyrészt - a biztosítási törvénynél - a Mabisz, a biztosítók képviseleti szervével, másrészt pedig - az értékpapír-piaci cégek tekintetében - egy elég széles szakmai konszenzuson nyugvó törvény-előkészítés folyik ezen problémák kezelésére.
(9.00)
Örömmel nyugtathatom meg, hogy a kormány eléggé körültekintően foglalkozik azon kérdésekkel, amelyek nyilvánvalóan felmerülnek egy öt-hat éves törvény tapasztalatából fakadóan, és azon problémákat is észlelve, amelyeket Keller képviselőtársam is említett.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem