KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Mádi képviselő úrnak volt egy állítása; azt állítja, hogy a jelenlegi felügyeleti intézményrendszer nem működik megfelelően, ezért szükséges a szervezeti átalakítás. Az a nagy gond, tisztelt képviselőtársaim, hogy az állítás bizonyítása sem a törvényjavaslat indokolásában, sem más háttéranyagban, sem a miniszteri expozéban, sem a kormánypárti megszólalásokban nem nyer bizonyítást.
Azt hiányoljuk mi, hogy tényszerűen mutassa be akkor a kormányzó többség azt, hogy '97. január 1-jétől - mert ugyanis ekkortól hatályos az új ÁPTF szervezetére vonatkozó törvény - miért működik rosszul ez a felügyeleti rendszer. Ezt nem teszik meg, és akkor nyilvánvaló, hogy egy természetes hiány alakul ki az ellenzéki képviselőkben, mert önmagában csak a kijelentésekre alapozva nem tudjuk megítélni. Nekünk nem áll rendelkezésre semmi olyan tanulmány, ami azt bizonyítaná, hogy Mádi László képviselőtársamnak igaza van.
(9.20)
Ezzel persze én nem zárom ki, és nem zártam ki azt, hogy a hatékonyság javítására szükség van, csak akkor a tartalomról beszéljünk, és ne mindenféle szervezeti átalakításról, amit bizonyítottunk, hogy semmi másról nincs szó. Tehát jó lenne, hogyha a vita során erre is valamilyen módon kitérnének kormánypárti képviselőtársaim!

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem